Ansamblu rezidențial - WIN Herastrau
260,000 - 1,499,998 €
2 - 5 camere
46 mp - 256 mp
Herastrau
În conceptul propus de noi, luxul este exprimat prin armonie. În toată activitatea desfășurată – de la formarea echipei, la alegerea proiectelor, la relațiile cu clienții – am căutat armonia, descoperind mereu noi fațete ale ei.
WIN Herăstrău este un “proiect de maturitate” – la nivel profesional și de aspirație.
Dincolo de a fi un cumul de locuințe rafinate, WIN Herăstrău urmărește:
ARMONIA VIZUALĂ – generată de forme, cromatică și spații ce rezultă într-o bună integrare în comunitate, în natură și în contextul construcțiilor din vecinătate,
ARMONIA VOLUMELOR – asigurată prin suprafețe utile unitare ale apartamentelor, neîntrerupte de elemente de rezistență sau de instalații și existența zonelor vitrate mari,
ARMONIE ÎN EXPLOATARE – obținută printr-o paletă amplă de facilități, între care: săli de fitness, loc de joacă pentru copii, servicii de înfrumusețare și estetică, curățătorie de haine, zonă dedicată întâlnirilor cu prietenii, mini-market.
Structura de rezistenta si arhitectura
1. Sistemul structural din beton armat este proiectat in formatul optim de diafragme, placi si grinzi perimetrale, prin care elementele de rezistenta sunt mascate in peretii de compartimentare sau sub plafonul de rigips, evitand aparitia colturilor si facilitand mobilarea.
2. Fundatia este de tipul radier general, cu incinta etansa din pereti mulati.
3. Proiectarea suprastructurii a avut in vedere generarea unei inaltimi utile in apartamente de 2.75 m.
4. Toate bucatariile au fost proiectate incat sa beneficieze de iluminare si ventilare naturala.
5. Logiile au fost proiectate in pozitii diferite, in functie de etaj, acest aspect conferind o arhitectura moderna a fatadei. Solutia logiilor in locul celei cu balcoane genereaza un spatiu in aer liber ca o prelungire a casei in orice moment al anului si totodata pentru aspectul uniform al fatadei, modern.
Instalatii
1. Pentru incalzirea apartamentelor si prepararea apei calde menajere se vor folosi centrale cu combustibil gazos, prevazute cu sistem de recirculare pentru diminuarea costurilor. Acestea sunt pozitionate in camerele tehnice in zona subsolului, proiectate cu respectarea celor mai exigente standarde de siguranta la incendiu. Din punct de vedere fonic sunt utilizate cele mai performante elemente de antivibratie si preluare a socului.
2. Contorizarea se va face atat la pornirea circuitelor din centrala, cat si individual pentru fiecare apartament.
3. Incalzirea in interiorul apartamentelor este proiectata prin sistem de incalzire in pardoseala, iar in bai vor fi prevazute suplimentar fata de acest sistem si radiatoare de tip port-prosop.
4. Apartamentele sunt prevazute cu sistem de aer conditionat de tip VRV, pozitionarea unitatilor exterioare nu afecteaza estetica fatadei.
5. Instalatia sanitara este prevazuta cu alimentare din reteaua publica, prin bransare conform aviz ApaNova. Ansamblul va beneficia de grupuri de pompare pentru asigurarea presiunii necesare si rezervei de apa.
Finisaje exterioare
1. Termosistem cu vata minerala bazaltica, finisaj mixt cu tencuiala de exterior si placare cu material compozit/piatra naturala.
2. Tamplarie exterioara de aluminiu cu rupere de punte termica, trei foi de sticla, pentru coeficient transfer termic optim, cu deschideri oscilo-batante si/sau glisante si/sau pereti cortina.
3. Finisaje logii si terase cu deck/gresie antiderapanta/granit.
4. Parasolar in zona logiei, pentru a crea intimitate sau protectie fata de soarele excesiv care poate exista.
Finisaje interioare
1. Usa de acces in apartament – metalica, antiefractie.
2. Usi interioare – MDF vopsit, balamale ascunse, broasca magnetica.
3. Parchet stratificat in living, dormitoare, holuri, bucatarie.
4. Placi ceramice/piatra naturala pentru pardoseli si pereti in bai si bucatarie.
5. Ascensor – cate doua pentru fiecare corp de cladire.
Elemente/dotari optionale
1. Clientii pot opta pentru: sistem aport aer proaspat, sistem aspirare centralizat, sistem casa inteligenta, sistem plafoane racite, usi acces camere mascate sub forma de biblioteca. Acestea sunt optionale si vor implica cheltuiala suplimentara fata de pretul de achizitie. Integrarea lor in locatiile unde se opteaza pentru astfel de dotari se va face sub supravegherea dezvoltatorului.
2. De asemenea, tot cu un cost suplimentar, se poate asigura proiectare design interior la un nivel superior, prin divizie proprie.